Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: kodune kanapuljong

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kanapuljong on vana klassika, mida on mõnus süüa nii talvel kui muul ajal. Proovi järgi!

Vaja läheb:

  • kanaliha kondiga
  • kaks porgandit
  • sellerivars
  • üks valge sibul
  • peterselli
  • soola ja pipart

Valmistamine:

Kata kana ja juurviljad veega ja lase puljong keema, seejärel vähenda kuumust ning lase puljongil rahulikult podiseda kuni tund aega. Kui kana on valmis, eemalda liha ja jäta puljongisse ainult nahk ja kondid. Lisa kuumust ja keeda puljongit umbes kolm minutit. Kurna sõelaga puljong ja kasuta, kas kohe või säilita sügavkülmas.

Allikas: Good Housekeeping

Tagasi üles