Enne ja pärast: iganenud köögisein sai minutitega sootuks uue kuue

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleebised on heaks lahenduseks üürikorterites.
Kleebised on heaks lahenduseks üürikorterites. Foto: Pexels / CC0 Licence

Üürikorteris leiduvate vigade peitmiseks on tänapäeval ajutisi võimalusi enam kui küll, vahendab apartmenttherapy.com. Heidame pilgu ühe Lõuna-Aafrikas elava naise vingele ettevõtmisele köögis. 

Karen Kelly vahetas oma köögis oleva seinaplaadi vaid mõnekümne minutiga. Naine väidab, et sedalaadi lahendus on sobilik üürikorteris elavatele inimestele, kuna võimaldab võrdlemisi väheste vahenditega eluruumi üldpilti kardinaalselt muuta.

Kelly lõi esmalt meelepärase kujunduse, trükkis selle vinüülkleebisele ning asus seejärel valminud kleebised köögi tagaseinale kinnitama. Naise sõnul on vinüülkleebist lihtne paigaldada ning sealjuures kerge ka eemaldada, ent korduvkasutuseks see paraku paslik pole.

Ajutise lahenduse hooldus ja puhastus on samuti pigem kergete killast - Kelly sõnul piisab vaid niiskest lapist, et kogenenud mustus eemaldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles