Enne ja pärast: ilmetust kohvilauast sünnib tõeline elutoa uhkus

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA laua uuenduskuur.
IKEA laua uuenduskuur. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameeriklannal kulus vaid kümme dollarit ehk pea kaheksa eurot IKEAst soetatud laua uuendamiseks. Naise ettevõtmine on väärt tõestus sellest, et väheste vahenditega on tõepoolest võimalik midagi erakordselt kaunist luua.

Blogipidaja Natalie Dalpias on tulihingeline IKEA fänn. Naist kõnetavad mööbligigandi puhtad jooned ja minimalistlik disain. IKEA-st soetatud Hemnese kohvilaud ei sobinud paraku oma disainilt naise elutuppa, mistõttu sündiski mõte lauale veidi elujõudu sisse puhuda.

Natalie soovis lumivalgele lauale pisut maalähedast efekti lisada, kasutades selleks vanu puuplanke. Lauale liimitud plangud kattis naine sealjuures kaitsva vaha- ja värvikihiga. Olles plangud lauale kinnitanud, keeras naine laua ümber ning jättis selle ööseks kuivama. Hommikul ärgates ei jäänud muud üle, kui laud ümber pöörata ning mõned kruvid südame rahustuseks veel sisse keerata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles