Naise uhiuuest külmikust vaatas vastu hallitus ja kõdunenud toidujäätmed

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmik.
Külmik. Foto: Panther Media/Scanpix

35-aastane pereema Jacinta Forde maksis pea 571 eurot uhiuue sügavkülmiku eest. Naine oli jahmunud, kui koju toimetatud külmikust ühtäkki hallituse ja kellegi toidujäätmed avastas, vahendab independent.co.uk. 

Forde märkas esimesi ohumärke juba päris alguses. Pakendit avades jõudis naise ninasõõrmetesse eemaletõukav lõhn, mida ta eales varem tundnud polnud.

«Ma ei suuda seda lõhna kirjeldada, see oli lihtsalt niivõrd intensiivne. Ma ei mõelnud sekundikski, et ebameeldiv lõhn võiks sügakülmikust tulla. Eriti, kui arvestada asjaolu, et olin selle tuttuuena tellinud,» märkis Forde.

Külmkapi sügavkülmakambrist avanes naisele ennenägematu vaatepilt: kambris ei olnud mitte ainult hallitus, aga ka kellegi teise avatud moosi- ja kastmepurgid. 

Edasimüüjale helistades naerdi naine mitmeid kordi välja. Kui naise isevärki vahejuhtum aga viimaks independent.co.uk veergudele jõudis, tuli räpase külmiku edasi müünud ettevõte Fordele vastu ning kompenseeris külmiku täies ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles