Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Retseptisoovitus: ahjus küpsetatud kaerahelbemaius

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Vida Press

Kaerhelbed on väga kasulikud ja neid on hea süüa nii hommikusöögiks kui vahepalaks.

​MySnack jagab lihtsat kaerahelbemaiuse retsepti, mida saab vabalt enda maitse järgi kohandada, et lisada sinna oma lemmikmarju või -puuvilju.

  • 2-3 õuna
  • 1 dl kaerahelbeid
  • 2 sl toasooja võid
  • 1 tl kaneeli
  • 1-2 sl kookospalmisuhkrut
  • kui on, siis ka peotäis pohli

Puhasta ja tükelda õunad ning kata nendega vormi põhi. Sega kaerahelbed toasooja või, suhkru ja kaneeliga ning laota segu õuntele.

Küpseta 180-kraadises ahjus 15 minutit. Ahjust välja võttes võid raputada peale pohlasid.

Märksõnad

Tagasi üles