Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: kerged suvikõrvitsaampsud (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: MySnack

Tahad tervislikku vahepala, mis ei ohustaks kaalulangetusplaane? Tee suupisteid tomatist ja suvikõrvitsast.

MySnack jagab mõnusa suupiste retsepti, mis on ka väga lihtne. Tomat ja suvikõrvits sisaldavad rikkalikult taimepigmente, flavonoide ja karotenoide, vitamiinidest C-vitamiini ja foolhapet. Basiilik on hea mineraalide allikas. Muidugi on see vahepala ka gluteenivaba!

Vaja läheb:

  • 1 väike suvikõrvits
  • peotäis kirsstomateid
  • 0,5 klaasi riivjuustu
  • peale pisike peotäis basiilikut

Lõika suvikõrvits õhukesteks viiludeks ja aseta viilud ahjuplaadile. Lao peale viilutatud tomat ja riputa üle riivjuustuga.

Küpseta 180-kraadises ahjus umbes 10 minutit.

Tagasi üles