Ikoonilist IKEA mööblit võib leida ka Suurbritannia prints Williami ja hertsoginna Catherine'i kodust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja hertsoginna Catherine on visiidil Rootsis
Prints William ja hertsoginna Catherine on visiidil Rootsis Foto: Victoria Jones/PA Wire/PA Images/Scanpix

Suurbritannia prints William ja hertsoginna Catherine on oma Rootsi ja Norra visiidi käigus toonud päevavalgele ühe huvitava tõsiasja. Selgub, et kuningliku suguvõsa esindajate soosingu on pälvinud taskukohase hinnaga IKEA tooted.

Suurbritannia prints William ja hertsoginna Catherine on Põhjamaades kahepäevasel visiidil. Eile Rootsi arhitektuuri- ja disainimuuseumit külastades vahetas noorpaar mõned sõnad ka IKEA disainijuht Marcus Engmaniga. Engmani sõnul avaldasid kuningakoja esindajad talle nii mõndagi huvitavat.

Nimelt olevat William ja Kate oma Kensingtoni paleesse soetanud üht-teist ka IKEA tootevalikust. Abielupaari sõnul olevat tegemist eeskätt laste tubade sisustamiseks mõeldud esemetega.

Inimesed on sellest saati peale spekuleerinud, et millised need esemed küll olla võiksid, mis suursugusesse Kensingtoni paleesse jõudnud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles