Populaarset hummust ehk kikerhernepastat saab ka edukalt kasutada magustoitudes. Hea alternatiiv šokolaadikoogile või -küpsistele on näiteks idamaine hummuse-šokolaadikreem. Vaata järgi, kuidas seda teha!
Retseptisoovitus: hummuse- šokolaadikreem
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- üks purk hummust
- veerand tassi ilma suhkruta kakaopulbrit
- kolm supilusikatäit vahtrasiirupit
- kaks teelusikatäit tahinit ehk seesamipastat
- pool teelusikatäit vaniljeekstrakti
- näpuotsaga soola
- pool tassi sooja vett
Valmistamine:
Sega koostisosad kokku, kuni konsistents on siidine ja ühtlane ning lase enne serveerimist külmikus tund aega seista.
Allikas: Real Simple