Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: hummuse- šokolaadikreem

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: PantherMedia / Scanpix

Populaarset hummust ehk kikerhernepastat saab ka edukalt kasutada magustoitudes. Hea alternatiiv šokolaadikoogile või -küpsistele on näiteks idamaine hummuse-šokolaadikreem. Vaata järgi, kuidas seda teha!

Vaja läheb:

  • üks purk hummust 
  • veerand tassi ilma suhkruta kakaopulbrit
  • kolm supilusikatäit vahtrasiirupit
  • kaks teelusikatäit tahinit ehk seesamipastat
  • pool teelusikatäit vaniljeekstrakti
  • näpuotsaga soola
  • pool tassi sooja vett

Valmistamine:

Sega koostisosad kokku, kuni konsistents on siidine ja ühtlane ning lase enne serveerimist külmikus tund aega seista. 

Allikas: Real Simple

Tagasi üles