Kuue lapse isa teenis vanu heliplaate müües kopsaka rahasumma

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanade plaatide müük on kujunemas tulusaks äriks.
Vanade plaatide müük on kujunemas tulusaks äriks. Foto: Pexels / CC0 Licence

Joe Kadomrezz soovis vanade heliplaatide müügilt teenitud rahaga oma arveid maksta. Selgus, et kodus peitunud varandus võimaldas lisaks arvete tasumisele ka puhkusereisi soetada, vahendab thesun.co.uk.

Vanad CD-d ja DVD-d kükitavad inimeste riiulitel ja koguvad tolmu. 30-aastane Suurbritannia mees nägi neis aga väärt tuluallikat. 

Joe Kadomrezz oli varemgi internetis oma asjadega kaubelnud, ent nüüd hakkas mehele silma üks eriti huvitav asjaolu - inimeste kõrgenenud huvi vinüülplaatide vastu. Niisiis alustas mees vinüülplaatide müümisega. Veidi hiljem laiendas mees oma ampluaad ning hakkas lisaks vinüülidele ka CD-plaate ja DVD-sid müüma.

Joe ja ta sõber kulutasid nädalas keskmiselt 10 tundi heliplaatide otsimisele. «Siinkohal peab enam-vähem oskama aimata, millised heliplaadid müüvad ja millised mitte,» selgitas Kadomrezz. 

Kuue kuuga oli mees teeninud piisavalt, et oma arved tasuda ning lisaks sellele ka puhkusereisile minna. Mehel kulus kaks aastat, et teenida 4500 eurot ning mehe sõnul oli kulunud aeg ning nähtud vaev seda väärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles