Õpetaja ametit pidava naise lisasissetulekuallikas paneb leiva lauale ja viib lapsed Disney peole

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internet võib olla väärt sissetulekuallikaks.
Internet võib olla väärt sissetulekuallikaks. Foto: Pexels / CC0 Licence

Poole kohaga õpetajanna ametit pidav naine teenib enamuse oma sissetulekust internetis. Kahe lapse ema igapäevaseks hobiks on osavõtt erinevatest loosimismängudest, vahendab thesun.co.uk.

41-aastane Caroline Cordery hakkas esimest korda erinevatest loosimismängudest osa võtma, kui oli lapsehoolduspuhkusele jäänud. Naine alustas 2012. aasta mais ning on sellest ajast saati fortuuna silmis soosingu pälvinud. Naine on praeguseks võitnud üle 11 448 euro väärtuses asju. Pereema on võiduna koju toonud nii iPadi, kvaliteetse külmiku, mitmeid kinkekaarte kui ka puhkusereise. Asjalik naine skooris oma tütrele muuhulgas ka isikliku peo ühes Disney poes.

Täiskasvanutele keeletunde andev naine ei pea ennast teab kui võistlushimuliseks, ent tunnistab sellegipoolest võitudega kaasnevat rõõmu ja joovastust. Naine kulutab iga päev tunde, et võtta osa sadadest internetis levivatest loosimismängudest. 

Enamus loosimistest, millest naine osa võtab, leiavad aset kas Facebooki või Twitteri platvormil. Naine ise nimetab seda hobiks ning järgib loosimismängudes osaledes kahte enda seatud reeglit. Esiteks võtab Caroline osa vaid nendest loosimismängudest, mille auhind talle tõepoolest huvi pakub. Küll aga keeldub naine mängudest, kus peab loosis osalemiseks veel täiendavaid väljaminekuid tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles