Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: puuviljasalat, mis sobib ka magustoiduks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Puuviljasalat.
Puuviljasalat. Foto: Panther Media/Scanpix

Puuviljasalat on kiire, seda saab valmistada käepärastest vahenditest, kaasa võtta ja vajadusel ülimalt pidulikuks tuunida. See on üks rahuldustpakkuv magusroog, vahepala või lisand sinu kokandusrepertuaari, kui see seal veel kanda kinnitanud ei ole.

Toiduklubi «Toiduga sõbraks» toitumisnõustajad soovitavad teha salatit, mille valmistamiseks vajad ananassi, banaani, pirni, kiivit, apelsini, laimi, granaatõuna, chia-seemneid või kooritud kanepiseemneid.

Haki ananass, banaan, pirn, kiivi ja apelsin. Lisa granaatõunaseemned ja pressi peale laimimahl. Kaunista seemnetega.

Pidulikumale versioonile saad lisada kirsse või eksootilisi puuvilju ning sel juhul serveeri puuviljasalatit näiteks Kreeka jogurti, vaniljekastme või jäätisega.

Ja ära unusta, et seda salatit võid valmistada täiesti vabalt kodus olemas olevatest vahenditest just nii nagu sulle meeldib.

Head toidu nautimist!

Tagasi üles