Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kuidas maitseb tulevik? Arter käis Teko õpperestoranis söömas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tallinna teeninduskooli õpperestoranis valmistavad ja serveerivad süüa õpilased.
Tallinna teeninduskooli õpperestoranis valmistavad ja serveerivad süüa õpilased. Foto: Sander Ilvest

Kõigepealt tuleb soolalõhe wakame-salati ja kalamarjaga, siis kana porgandi-sibulavoki ja šampinjoni-sibulakastmega ning söömaaja lõpetuseks mangokook karamellikastme ja jäätisega – kui ettekandja toob nahkkarbikeses lauda arve, on hämmingut raske varjata. Uskuge või mitte, see kõik kokku maksab vaid kaheksa eurot.

Süüa Tallinna kesklinnas kolmekäigulist restoranilõunat kaheksa euroga ei kõla tõesti kuigi usutavalt. Kuid see on siiski võimalik: paesel Lasnamäe serval, Tallinna teeninduskooli (Teko) õpperestoranis, kus köögis askeldavad kokaõpilased ja roogi kannavad ette tulevased kelnerid-ettekandjad.

Tagasi üles