Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Teistmoodi retseptiidee vastlapäevaks: kõrvitsapüreesupp suitsukanaga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Ragne Värk

Kes otsib vastlapäevaks traditsiooniliste roogade kõrvale midagi veidi teistsugust, võiks proovida kõrvitsapüreesuppi.

Retsepti autor on Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk. See on mahe ja kerge kõrvitsasupp, millele annab mõnusa maitsenüansi suitsukana!

Kõrvitsapüreesupp suitsukanaga

Mitmele: kahele

Aeg:  30 minutit

  • 450 g puhastatud kõrvitsat
  • 150 g puhastatud porgandit
  • mõni tillivars
  • 6 dl vett
  • soola
  • 100 g suitsutatud broilerikintsuliha
  • 100 g toorjuustu

Pane retsepti viis esimest komponenti potti ning keeda seni, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta supp korralikult! Lisa väiksemaks lõigatud suitsukanatükid ja toorjuust. Kuumuta suppi seni, kuni juust on sulanud. Sobiva tekstuuri saamiseks võid lisada vett või piima! Vajadusel maitsesta ning seejärel serveeri.

Märksõnad

Tagasi üles