Kes otsib vastlapäevaks traditsiooniliste roogade kõrvale midagi veidi teistsugust, võiks proovida kõrvitsapüreesuppi.
Teistmoodi retseptiidee vastlapäevaks: kõrvitsapüreesupp suitsukanaga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Retsepti autor on Rannamõisa linnulihablogi perenaine Ragne Värk. See on mahe ja kerge kõrvitsasupp, millele annab mõnusa maitsenüansi suitsukana!
Kõrvitsapüreesupp suitsukanaga
Mitmele: kahele
Aeg: 30 minutit
- 450 g puhastatud kõrvitsat
- 150 g puhastatud porgandit
- mõni tillivars
- 6 dl vett
- soola
- 100 g suitsutatud broilerikintsuliha
- 100 g toorjuustu
Pane retsepti viis esimest komponenti potti ning keeda seni, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta supp korralikult! Lisa väiksemaks lõigatud suitsukanatükid ja toorjuust. Kuumuta suppi seni, kuni juust on sulanud. Sobiva tekstuuri saamiseks võid lisada vett või piima! Vajadusel maitsesta ning seejärel serveeri.