Seadusevastaselt kodu laiendanud lugupeetud paar püüdis tegu kohmakalt varjata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Garaažist elumaja ehitanud paar üritas asja varjata mängu-garaažiuksega.
Garaažist elumaja ehitanud paar üritas asja varjata mängu-garaažiuksega. Foto: SWNS.com/SWNS.com/Scanpix

Lugupeetud arstidest abielupaar, kes ehitas salaja oma garaaži lisaelupinnaks välja, kuigi seadus seda kooskõlastuseta ei luba, püüdis tegu totra maskeeringuga varjata.

Kogukonnas lugupeetud arstid, Reeta Herzallah ja Hamdi Almasri, otsustasid salaja oma Suurbritannias Leicestershire'is asuva kodu garaaži lisaelupinnaks ehitada, kuigi see eeldab luba kohalikust omavalitsusest. Et oma tegu varjata, jätsid nad tavalise ukse ja akna peitu garaažiukseimitatsiooni taha, vahendab Daily Mail.

Samuti ehitas paar omavoliliselt krundilt lisaks olemasolevale veel ühe sissesõidutee, mis keerab maha tiheda liiklusega peatänavalt. Ka selline asi peab olema eelnevalt kooskõlastatud. Tagatipuks püstitati krundile ebaseaduslik vaheaed.

Peamaja.
Peamaja. Foto: SWNS.com/SWNS.com

Kahtlane tegevus jäi omavalitsuse spetsialistidele silma 2015. aasta oktoobris, eelkõige köitis tähelepanu omavoliliselt ehitatud sissesõidutee, mille lähemal vaatlusel avastati ka kõik teised rikkumised.

Kui selgus, et omavalitsus ei kavatse nende omavolitsemisega leppida, esitas paar 2016. aastal justkui tagasiulatuva ehitusloa taotluse. Taotlust ei rahuldatud ning käesoleva aasta alguses määrati neile seaduserikkumise eest ligi 2000-eurone trahv. Lisaks tuleb paaril kõik tehtu likvideerida.

Ebaseaduslik sissesõidutee.
Ebaseaduslik sissesõidutee. Foto: SWNS.com/SWNS.com

Karistus mõisteti Herzallahile ja Almasrile tagaselja, kohtusse nad ei ilmunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles