Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus vabariigi aastapäevaks: heeringamarjavaht

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Rimi

Rimi kutsus kõiki oma töötajaid osalema retseptikonkursil, et leida parimad suupisted, mis võiksid kaunistada vabariigi sünnipäevalauda. Retseptivõistluse finaali jõudis teiste seas ka Rimi projektijuht Helen, kes tegi heeringamarjavahuga suupisteid. Proovi järele!

Heeringamarjavaht

  • 200 g heeringamarja
  • 150 g maitsestamata toorjuustu
  • 100-150 g hapukoort
  • ½ mugulat peeneks hakitud punast sibulat
  • leivakorvikesi

Haki sibul, sega seejärel kõik koostisosad kokku ja jäta külmkappi laagerduma. Paari tunni pärast on segu maitse ühtlustunud ja vaht valmis. Täida leivakesed heeringamarjavahuga, kaunistuseks kasuta eestimaist maitserohelist – näiteks tilli.

Sõbranna avaldas retsepti esmakordselt 21. veebruaril 2018.

Tagasi üles