Fotod: nelja magamistoaga maja, mille püstitamiseks kulub vaid üks tööpäev

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: freshome.com

Ajad, mil majaehituseks kulus aastaid, on ümber. Tänapäeval saab mõne suure majakolaka püsti panna kõigest tööpäevaga, nii on ka näiteks selle ligi 400-ruutmeetrise majaga siin.

Ameerika Ühendriikides Portlandis valmistatav maja ei ole oma mõõtmetelt kindlasti mingi minikodu - nelja magamistoaga 365-ruutmeetrine moodulhoone on korralik pereelamu. Kerkib see aga kõigest tööpäevaga nagu mõni pisem sugulane, vahendab Freshome.

Foto: freshome.com

Lisaks neljale magamistoale, kolmele vannitoale ja ühele tualettruumile on majas läbi kahe korruse kulgev avatud ja ruumikas köök-elutuba. Maja inter- ja eksterjööris on kasutatud palju klaasi.

Foto: freshome.com

Maja moodulid on loodud sedasi, et kuigi ruumide ja ruutmeetrite arv jääb alati samaks, on võimalik mooduleid omavahel erinevalt ühendades saavutada erinevaid arhitektuurilisi lahendusi. Nii ei pea ka seda pelgama, et naabril täpselt samasugune kodu on.

Foto: freshome.com

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles