Abielupaar kulutas üle 125 000 euro, et oma elutuba Kardashianide kombel sisustada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Television personality Kris Jenner poses at The Hollywood Reporter's Annual Women in Entertainment Breakfast in Los Angeles, California December 9, 2015. REUTERS/Danny Moloshok
Television personality Kris Jenner poses at The Hollywood Reporter's Annual Women in Entertainment Breakfast in Los Angeles, California December 9, 2015. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Austraaliast pärit noorpaar kulutas terve varanduse, et oma elutoast tõsielustaar Kris Jenneri elutoa koopia teha. 125 000 eurot maksnud uuenduskuur oli pererahva silmis seda igati väärt, vahendab dailymail.co.uk.

Ameerika tuntud teleseriaali «Keeping Up With The Kardashians» paadunud fännid soovisid sisustada oma 50-ruutmeetrise elutoa viisil nagu seda on teinud tõsielustaar Kris Jenner. Abielupaar palkas noore Austraalia talendi - Aaron Wongi oma unistust täide viima.

Abielupaari kõnetas Jenneri elutoa juures kõige enam ajaga kaasas käiv interjöör ja kogu glamuur ja sära selle ümber. Elutoa kujundanud Wong sai perelt ülesandeks vabaneda kõigest, peale pereisa portree. Euroopast ja Ameerika Ühendriikidest vajalikke esemeid ja viimistlusvahendeid tellinud Wong ületas igatepidi oma klientide ootusi. 

Uuenduskuuri läbinud elutoas on fookuses, täpselt nagu Jenneri koduski, must ja valge värvitoon, mida Wong omakorda soojade värvitoonidega rikastas. Materjalide pealt ei ole kokku hoitud ning mitte ükski ese toas ei ole juhuslikult oma kohta leidnud - kõige taga on tundidepikkune töö ja vaev.

Vaata rohkem pilte valminud Kris Jenneri elutoa koopiast SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles