Fotod ja video: Võrtsjärve kaldal asuv kinnistu viib mustaks aetud närvid ja muremõtted

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tartu kesklinnast kõigest 50 kilomeetri kaugusel ootab ausat omanikku üks privaatne järveäärne kinnistu. 10,7-hektari suurune maa-ala piirneb ühest küljest Rõngu jõe ja teisest küljest Võrtsjärve rannaribaga.

Looduskaunis kohas asuv kinnistu pakub hingematvaid vaateid 365 päeva aastas. Privaatse kinnistu uus omanik saab muuseas kujundada oma isikliku liivaranna ja paadisadama.

Foto: KV.EE

Lisaks majale ja kuurile asub kinnistul ka vana maakivist laudahoone, millest on võimalik ehitada kas külalistemaja, pruulikoda, välikook, töökoda või hoiuruum hinnalistele esemetele. Valikuvõimalusi on rohkelt.

Foto: KV.EE

Mõne meetri kaugusel Võrtsjärve kaldast asub aga ajalooline sauna vundament, kuhu on samuti võimalik juurdeehitusi teha. Kinnistul on lisaks ka uus, 2016. aastal rajatud puurkaev, mis ulatub koguni 70-meetri sügavuseni.

Foto: KV.EE

Eramu ehitamisel, viimistlemisel ja ka sisustamisel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale. Kinnistu vahetus läheduses asub paadi-ja kalasadam, kus on kokkuleppe korral võimalik oma paati hoida või kohalike kalurite käest värsket kala osta. Kodukandi metsades on aga rohkelt seene- ja marjakohti.

Foto: KV.EE

Uuri elust Võrtsjärve kaldal veidi rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles