![Artikli foto](http://f9.pmo.ee/YGt4O7EDLzLowePkwlslyoUKNpg=/1442x0/filters:focal(86x418:492x655):format(webp)/nginx/o/2018/02/28/7646837t1h354d.jpg)
Toitude valmistamisel saab koore asemel saab kasutada hoopis Islandi köögist pärit skyr'i, mis on väga kõrge valgusisaldusega.
Toitude valmistamisel saab koore asemel saab kasutada hoopis Islandi köögist pärit skyr'i, mis on väga kõrge valgusisaldusega.
Farmi Piimatööstuse turundusjuht Ruta Kallaspoolik ütleb, et jogurti ja kohupiima vahepealse konsistentsiga hapendatud piimatoode on heaks lisandiks nii tervislikele magustoitudele kui ka mahlakokteilidele. Selle näiteks pakub toidublogija Ragne Värk välja pannkookide retsepti, kuhu skyr hästi sobib.
Islandi pannkoogid
Sega skyr munadega, lisa ülejäänud ained ning sega mass ühtlaseks tainaks. Lase tainal enne küpsetamist cumbes 30 minutit seista. Seejärel prae pannil õlis keskmisel kuumusel pisikesed lusikapannkoogid.