![Või.](http://f8.pmo.ee/mFctbHNE8VLJi7otU-V1vy6uIsg=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2018/03/02/7651663t1hefba.jpg)
Paljud inimesed hoiavad võid külmkapis. Samas leidub palju ka neid, kes toasooja võid eelistavad ning oma võitoosi hoopis toatemperatuuril hoiavad, vahendab realsimple.com.
Paljud inimesed hoiavad võid külmkapis. Samas leidub palju ka neid, kes toasooja võid eelistavad ning oma võitoosi hoopis toatemperatuuril hoiavad, vahendab realsimple.com.
Võipaki külmikus säilitamine on loomulikult maitse asi, täpselt samamoodi nagu ka selle hoidmine köögilaual. Eksperdid manitsevad sellegipoolest inimesi oma võipakki mitte liiga kauaks välja jätma. Pastöriseeritud koorest valmistatud toode, mis on pakendatud õhukindlasse anumasse, peaks asjatundjate sõnul kuni kaks nädalat värskena püsima.
Ent ka see kahenädalane periood on üsna piiripealne praktika. Köökides, kus toatemperatuur on kasvõi kraad 21 kraadist kõrgem, peaks võid ilmtingimata külmkapis hoidma. Ka kuumadel suvepäevadel on mõistlik oma võipakk külmkapi sügavustesse ära peita.
Kuidas aga aru saada, et või on halvaks läinud? Siinkohal räägivad või lõhn ja maitse iseenda eest.