Sir Richard Branson pakub maapealses paradiisis tulusat tööotsa ning öömaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Branson otsib asjalikku assistenti.
Branson otsib asjalikku assistenti. Foto: Steve Parsons/PA Wire/Press Association Images

Sir Richard Branson pakub võimalust, mis tuleb tõesti vaid kord elus. Miljardärist mees otsib isiklikku assistenti, kes lisaks Bransoni alluvuses töötamisele saab nautida ka Kariibi mere võlu.

Necker-nimeline saareke on Bransonile kuuluv saar, mille mees 1979. aastal toona tühise 120 000 dollari ehk pea 97 600 euro eest soetas. 

Tõsi, mehe esialgne investeering oli võrdlemisi marginaalne. See, kui palju mees oma saare arendamisesse kõikide nende aastate jooksul panustanud on, ei ole isegi võrreldav mõne Eestis kerkiva uusarendusega.

Looduskaitsjast Branson on võtnud saarel südameasjaks sealsete liikide kaitse ja taastamise.

Neckeri saar.
Neckeri saar. Foto: Todd Vansickle/AP

Saarel on 4 kinnistut, kuhu mahub öömajale ühtekokku 40 inimest. Assistendile esitatavad tööülesanded ei ole sealjuures kuigi konti murdvad. Vastav inimene peab haldama e-maili ning pidama üldist kirjavahetust, hoolitsema paberimajanduse eest, arhiveerima dokumente, reisipileteid broneerima ning olema asendajaks puhkuste ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles