Enne ja pärast: 30 aastat kõdunenud vannituba sai kauaoodatud iluravi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vannituba.
Vannituba. Foto: paolo de santis/PantherMedia / paolo de santis

Sisekujundaja Laura Breischil seisis ees suurim ametialane katsumus - iseenda kodu renoveerimine, vahendab apartmenttherapy.com.

Ameeriklanna Laura Breisch soetas 30 aastat tühjalt seisnud elamise Detroidis. Selle asemel, et professionaalne ehitusmeeskond palgata, rakendas naine tööle oma elukaaslase ja isa. Kolmekesi anti ajarattast räsitud vannitoale väärikas uus ilme.

Räämas vannituba enne uuenduskuuri:

Vannituba enne uuenduskuuri.
Vannituba enne uuenduskuuri. Foto: 5unky.com

Naine lootis säilitada vannitoa seintel oleva plaadi, mis oli sinna paigaldatud pea 100 aastat tagasi. Paraku oli plaat liiga palju kahjustada saanud ning naise püüdlus see päästa ei kandnud kuigi palju vilja. Lisaks sellele oli vaja välja vahetada ka kogu vannitoa torustik, elektrisüsteem, konditsioneer ja palju muud. 

Laura eesmärgiks oli luua kodune oaas, mida lisaks rohkele silmailule oleks ka lihtne puhastada. Vaata allolevatelt piltidelt järgi kui hästi naine sellega hakkama on saanud.

Laura unistas avatud dušinurgast, et mitte pidevalt dušikabiini või vanni seinu puhastada. 

Remondi käigus sai vannituppa ka põrandaküte paigaldatud ning Laural jätkub sellegi kohta vaid kiidusõnu. «Kusjuures, ka meie kassid on sellest suures vaimustuses,» märkis Laura.

Laura vannituba on ümbritsetud kolmest magamistoast, mistõttu pidas naine tähtsaks vannituppa ka eraldi pesunurk luua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles