28. oktoober 2008, 16:17
Õhtune retseptisoovitus: taignamütsiga tomati-sibulasupp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljale
3 sibulat
4 tomatit
2 spl tomatipastat
1,5 l köögiviljapuljongit
1 loorberileht
1 tl kuivatatud basiilikut
300 g lehttaignat
1 muna
soola
pipart
Haki sibul viiludeks ja tomat väiksemateks kuubikuteks.
Prae sibul õlis klaasjaks, lisa tomatipasta ja kuumuta veel 5 minutit.
Lisa tomatid, sega korralikult ning vala juurde köögiviljapuljong ja maitseained.
Keeda suppi umbes 5 minutit ja tõsta kaussi.
Nüüd rulli lehttaigen kausi diameetrist 1 cm võrra suuremaks, määri pealt munaga ja kata kauss taignaga.
Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit.
Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».
Allikas: www.santamaria.ee.