Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Õhtune retseptisoovitus: taignamütsiga tomati-sibulasupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Taignamütsiga tomati-sibulasupp.
Taignamütsiga tomati-sibulasupp. Foto: santa maria

Neljale

3 sibulat
4 tomatit
2 spl tomatipastat
1,5 l köögiviljapuljongit
1 loorberileht
1 tl kuivatatud basiilikut
300 g lehttaignat
1 muna
soola
pipart


Haki sibul viiludeks ja tomat väiksemateks kuubikuteks.

Prae sibul õlis klaasjaks, lisa tomatipasta ja kuumuta veel 5 minutit.

Lisa tomatid, sega korralikult ning vala juurde köögiviljapuljong ja maitseained.

Keeda suppi umbes 5 minutit ja tõsta kaussi.

Nüüd rulli lehttaigen kausi diameetrist 1 cm võrra suuremaks, määri pealt munaga ja kata kauss taignaga.

Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit.

Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».


Allikas: www.santamaria.ee.

Märksõnad

Tagasi üles