Päevatoimetaja:
Kristina Kostap
Saada vihje

Õhtune retseptisoovitus: taignamütsiga tomati-sibulasupp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taignamütsiga tomati-sibulasupp.
Taignamütsiga tomati-sibulasupp. Foto: santa maria

Neljale

3 sibulat
4 tomatit
2 spl tomatipastat
1,5 l köögiviljapuljongit
1 loorberileht
1 tl kuivatatud basiilikut
300 g lehttaignat
1 muna
soola
pipart


Haki sibul viiludeks ja tomat väiksemateks kuubikuteks.

Prae sibul õlis klaasjaks, lisa tomatipasta ja kuumuta veel 5 minutit.

Lisa tomatid, sega korralikult ning vala juurde köögiviljapuljong ja maitseained.

Keeda suppi umbes 5 minutit ja tõsta kaussi.

Nüüd rulli lehttaigen kausi diameetrist 1 cm võrra suuremaks, määri pealt munaga ja kata kauss taignaga.

Küpseta 200 kraadi juures 10-15 minutit.

Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».


Allikas: www.santamaria.ee.

Kommentaarid

Märksõnad

Tagasi üles