Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: roheline smuutikauss kookoskoore ja toortatramüsliga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig soovitab smuuti vahelduseks kaussi valada. Tulemuseks on mõnus roheline, vitamiinidest pakatav, kerge ja samas piisavalt toekas toit, et korraliku hommikusöögi mõõt välja anda. 

Vaja läheb:

  • Umbes veerand värsket ananassi
  • 1 banaan
  • Korralik peotäis salatilehti/spinatit
  • 0,5 dl vett
  • 50 g toortatramüslit
  • Kuhjaga supilusikatäis kookoskoort
  • Peotäis granaatõunaseemneid

Juhtnöörid

1. Viska ananass, banaan, roheline kraam ja vesi blenderisse ning surista nii ühtlaseks, kui võimalik.

2. Kalla kannutäis kaussi ning kata ülejäänud kraamiga.

3. Söö ära!

Tagasi üles