Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: särtsakalt sinepine salat

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Toiduklubi

Toiduklubi «Toiduga sõbraks» toitumisnõustajatele meeldib oma maitsemeeli ergutada ja lihtsaid retsepte välja pakkuda. Sel korral üllatab Merike sinepise särtsuga salatiga, mis on meeldivaks vahelduseks mahedamatele salatitele.

Valmistamiseks vajad:

  • 1 pea Rooma salatit
  • 3 (väiksemat) varsselleri juppi
  • 0,7 värsket kurki
  • 10 kirsstomatit
  • 75 g keedetud läätsi

Kastmesse läheb:

  • 2 spl oliivõli
  • 3/4 sidruni mahla
  • 2 spl Dijoni sinepit
  • maitse järgi soola ja pipart

Haki koostisosad ja pane sobivasse kaussi. Sega salatikaste loetletud toiduainetest kokku ning vala kastmele. Kõige lõpus lisa läätsed.

Mõnusat toidu nautimist!

Märksõnad

Tagasi üles