Galerii: ebatavalise sisustusega maja Detroidis on huvilistele avatud vaid päikeselise ilma korral

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uskumatu interjööriga maja Detroidis jätab ilmselt nii mõnegi inimese tükiks ajaks pahviks, vahendab realtor.com

Hullumeelselt sisustatud kodu Detroidis viib kahtlemata ühele kirevale ringkäigule mööda ajalootelgede. 1951. aastal ehitatud maja kirjalikust kirjeldusest ei piisa, et anda edasi selle sisu ja omapära. 

175,2-ruutmeetrise maja praegune omanik Ronald Nassari loodab leida inimese, kes hindaks tema sisustusvalikuid ning neid uhkusega ka edasi kannaks. Maja on oodatud vaatama hoolikalt välja valitud külalised ning ka seda vaid juhul, kui on korralik päikesepaiste.

Ronald Nassar on oma kodu kujundades kohati lausa üle piiri läinud - tubadest võib leida nii Lincoln Mark IV sõiduauto kui ka lakke kinnitatud heegeldised. Eluruumi müüki vahendav maakler Alex Lauer oli kinnisvaraobjekti esmakordselt nähes samuti jahmunud. Olles aga majale ringi peale teinud, tunnistas viimaks temagi, et on ühe erakordselt värvi- ja elamusterohke objekti otsa sattunud.

Uuri ajaloost pakatavast Detroidi kodust veidi lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles