Hea teada: pereema väärt abinõu õunasektorite värskena hoidmiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas teadsid, kuidas õunasektoreid kauem värskena hoida?
Kas teadsid, kuidas õunasektoreid kauem värskena hoida? Foto: Pexels / CC0 Licence

Kolme lapse ema Eleanor Hill teab, kuidas elu lihtsamaks muuta, vahendab news.com.au. Sidneyst pärit pereema pakub väärt nõuaande viilutatud puuviljade värskena hoidmiseks. 

Kooritud ja puhastatud puuviljadel on üks ühine omadus - need muutuvad seistes pruuniks ning tõmbuvad tihtipeale inetul kombel ka kokku. Mudilaste silmis ei ole sellised viljad aga kuigi isuäratavad ning ekskursioonile kaasa pakitud fruktid, naasevad tihtipeale veelgi hullemal kujul. 

Eleanor Hill on enese jaoks avastanud aga ühe väärt abimehe, mille kasutuselevõtt ei ole mitte ainult lihtne, aga ka tulemusterikas. Naise avastus on viimastel nädalatel sotsiaalmeedias tohutult palju kiidusõnu ja poolehoidu teeninud.

Õunaviilude või -sektorite värskena hoidmiseks kasutab austraallanna nimelt patsikummi, mille abil naine viilud kinni seob. Südamiku kaudu ühendatud õunad püsivad värskena tänu puuviljamahlale, mille happelisus takistab õuntel pruuni alatooni võtmast. Kavalust võib ettevõtliku naise sõnul ka mitmete teiste puuviljade korral rakendada. 

Proovi järgi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles