Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Pildid: raske uskuda, et need on pirukad, mida võib süüa

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Vaadates Instagramis Thepieous pirukapilte on raske uskuda, et alles 2016. aastal ei pidanud konto autor Jessica Clark-Bojin end isegi mitte harrastuspagariks. Tegelikult ei olnud naisel üldse kombeks küpsetada ja selle hobi avastas ta endale uusaastalubaduse andes.

Soovides süüa vähem lisatud suhkrut ostis Jessica paki küpsetusmargariini, et oma magusaisu taltsutamiseks midagi head teha. Paki taga oli piruka retsept, mida naine jälgis vaid üldiste juhiste saamiseks. Loomingulisus tasus ära, sest sellest sai alguse hobi, mis on teinud Jessica Instagramis omamoodi kuulsuseks. Kuna ta näeb pirukate välimuse kallal väga palju vaeva, näevad need uskumatult vinged välja. Vaata ise!

Tagasi üles