:format(webp)/nginx/o/2018/04/04/7749725t1h983a.jpg)
Kui nädalavahetusest on mune üle ja nendega enam miskit peale hakata ei oska, siis pakub toidublogija Kadri Raig välja ühe variandi, kuidas täidetud munad natuke teistmoodi ja tervislikumaks teha.
Kui nädalavahetusest on mune üle ja nendega enam miskit peale hakata ei oska, siis pakub toidublogija Kadri Raig välja ühe variandi, kuidas täidetud munad natuke teistmoodi ja tervislikumaks teha.
Vaja läheb:
Koori munad ettevaatlikult ning lõika terava noaga pooleks. Munakollased kummuta kaussi ning munavalged säti kandikule täidist ootama.
Lisa munakollastele toorjuust, jalopeno, rukola ning surista saumikseriga kõik ühtlaseks.
Maitse ning lisa vajadusel soola või kui vürtsi juurde vaja, siis veel jalopenot.
Tõsta täidis pritskotti ja kui sul on aega oodata, siis pista kott umbes pooleks tunniks külmkappi tahenema. Kui aega ei ole, siis täida munad kohe, aga arvesta sellega, et täidis on natuke vedelam ja ei hoia väga hästi kuju.
Täida munad pritskotiga ning kaunista rukolalehekestega.
Head isu!