Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: rukola ja jalopenoga täidetud munad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Kui nädalavahetusest on mune üle ja nendega enam miskit peale hakata ei oska, siis pakub toidublogija Kadri Raig välja ühe variandi, kuidas täidetud munad natuke teistmoodi ja tervislikumaks teha. 

Vaja läheb:

  • 6 kõvaks keedetud muna
  • 120 g toorjuustu
  • Maitse järgi marineeritud jalopenot (minu maitse ütles 20 viilakat)
  • Umbes 50 g rukolat
  • Maitse järgi soola

Koori munad ettevaatlikult ning lõika terava noaga pooleks. Munakollased kummuta kaussi ning munavalged säti kandikule täidist ootama.

Lisa munakollastele toorjuust, jalopeno, rukola ning surista saumikseriga kõik ühtlaseks.

Maitse ning lisa vajadusel soola või kui vürtsi juurde vaja, siis veel jalopenot.

Tõsta täidis pritskotti ja kui sul on aega oodata, siis pista kott umbes pooleks tunniks külmkappi tahenema. Kui aega ei ole, siis täida munad kohe, aga arvesta sellega, et täidis on natuke vedelam ja ei hoia väga hästi kuju.

Täida munad pritskotiga ning kaunista rukolalehekestega.

Head isu!

Tagasi üles