Ehitusmess «Eesti ehitab 2018» annab avalöögi kevadisele ehitushooajale

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4.-7. aprillini toimub Eesti Näituste messikeskuses rahvusvaheline ehitusmess Eesti ehitab 2018.
4.-7. aprillini toimub Eesti Näituste messikeskuses rahvusvaheline ehitusmess Eesti ehitab 2018. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

7. aprillini kestab Eesti Näituste messikeskuses rahvusvaheline ehitusmess «Eesti ehitab 2018», kus ligi 250 ehitamise ja ehitusmaterjalidega seotud ettevõtet tutvustavad hooaja uusimaid ehitusmaterjale ja -lahendusi.

Tänavuse messi programm on sisutihe ja mitmekülgne. Seminariprogramm hõlmab ehitusvaldkondi tuletõketest energiasäästuni, fassaadilahendustest puitkonstruktsioonide ja heliisolatsioonisüsteemideni. 

«Messile tuuakse uusimad ja uueaegseimad ehitusmaterjalid ja -lahendused, samuti saavad messikülalised praktilistes töötubades küsida nõu otse spetsialistidelt ning seminaridel teada uutest ehitussuundadest,» rääkis ehitusmessi projektijuht Epp Sultsmann.

Selleaastase messi teabeprogramm keskendub ehitusturu arengusuundadele saja-aastases Eestis. Ühtlasi lõppevad messil juubeliaasta konkursid: kuulutatakse välja aasta katus, aasta tehasemaja ning pilgu saab heita äsja lõppenud konkursi «Aasta betoonehitis» parimatele töödele.

«Messile tasub tulla just seepärast, et nii mõnigi eksponent ajastab oma uute toodete või lahenduste esmatutvustuse just messi ajaks või toob messile tooteid, mida möödunud aastal veel polnudki,» ütles Sultsmann.

Tänane messipäev keskendub eeskätt energiasäästule, homme tõmmatakse programmile joon alla seminariga päikesepaneelide lahendustest eramajadele, toimuvad ka roomati, lubikrohvi ning küttelahenduste töötoad.

Mess on avatud

reedel, 6. aprillil kella 10–18

laupäeval, 7. aprillil kella 10–17

Rohkem messiinfot saab kodulehelt www.eestiehitab.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles