Pärnu võtab juba puhkuste kõrghooajaks hoogu, samamoodi Võrumaa – mõlemad peavad järgmisel nädalal restoraninädalat. Arter põikas suvepealinna Lime Lounge'i peakoka Merike Kotsulimi kööki, kus muu hulgas turgutavad toitu sidruni- ja laimimahl.
Tellijale
Piisake sidrunimahla annab maitsele jumet
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu söögikohtades saab juba täna algaval restoraninädalal süüa peaaegu kõike, mida üks maitsekütt võiks ihaldada. Näiteks Kalamajakas pakutakse argisest soodsamas erimenüüs Pärnu lahe ümarmudilat, Rannahotelli restoranis seakõhu kõrvale suitsukartulivahtu, õllekastet ja põrsaajusid, Mon Amis böffi musta brioche'i, riivitud soolamuna ja oliivimullaga. Ammende Villa ahvatleb kuuseokka-brüleekreemi, eelmisel aastal külastajate lemmikuks valitud Raimond võis praetud kohafileega, mille juures on põletatud lillkapsas ning seene- ja lillkapsapuljong.