Enne ja pärast: tühjalt seisnud garaažist sai tõeliselt trendikas külalistemaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ameerikas elav inglanna Jude Green soovis räämas garaažist kujundada esindusliku külalistemaja. Üle kivide ja kändude kulgenud teekond sai kuus kuud hiljem väärika lõpp-punkti.

Jude'i neljaliikmeline pere elab 130 ruutmeetrises eramajas. 130 ruutmeetrile mahub perekond iseenesest väga kenasti ära, küll aga oli naisel mure oma vanemate pärast, kes iga kahe nädala tagant perel ookeani tagant külas käis. Nõnda otsustatigi tagaaias tühjalt seisnud garaažile uus võimalus ja eesmärk anda.

Külalistemaja enne uuenduskuuri.
Külalistemaja enne uuenduskuuri. Foto: thathomebirdlife.com

Naise sõnul pidid nad aga juba varajases planeerimisfaasis rindu pistma karjuva ebaõigluse ja paberimajandusega. Küll ei õnnestunud ehitusluba saada, küll kerkis esile probleeme ukse paigaldamisel, vahendab apartmenttherapy.com.

Uues kuues külalistemaja.
Uues kuues külalistemaja. Foto: thathomebirdlife.com

Jude meenutab heldimusega kordi, mil tal oli soov alla anda ja muretseda uus elamine oma perele. Visa naine ei andnud aga alla ning kuus hiljem võis projekti lõppenuks lugeda. 

Greenide külalistemaja uues kuues.
Greenide külalistemaja uues kuues. Foto: thathomebirdlife.com

Kuigi Jude'i pere teekond ei olnud just kõige lihtsamate killast, on Greenide pere valminud külalistemajaga rahul. Valminud eluruum on lahendanud nii mõnegi ruumipuudusega seonduva probleemi ning lisaks pakub see ka rohkelt silmailu ja kodusoojust.

Greenide külalistemaja uues kuues.
Greenide külalistemaja uues kuues. Foto: thathomebirdlife.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles