Juuni alguses suruge pöidlad pihku: just siis sõidab Itaaliasse Torinosse Pavel Gurjanov, et esindada Eestit maailma kokanduse kõrgliiga võistluse Bocuse d`Ori Euroopa eelvoorus. Et pääseda järgmisel aastal finaali Prantsusmaal Lyonis, kus osalevad ka Ameerika, Aasia ja Aafrika kokad, tuleb tal jõuda kahekümne võistleja hulgast kümne parema sekka.
Gurjanovil tuleb Torinos valmistada kaks gurmeelikku rooga. Liharoa kohustuslikud põhitoorained on tänavu vasika sisefilee ja harknääre ning risotoriis; teine toit tuleb teha kanamunade ja Castelmagno sinihallitusjuustuga. Maitse, tehnilised oskused, Eesti köögi eripära väljatoomine, säästlik toiduainetega ümberkäimine, välimus – kõik loeb. Abikokk on võistlustel Martin Kasperovitš, nõustaja Emmanuel Wille.