Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2018/04/19/7796614t1hbd5b.jpg)
Kolm Eesti peakokka, Pavel Gurjanov, Dmitri Haljukov ja Vladislav Djatšuk, kes kõik on tänavu seotud maailma nimekama kokandusvõistluse Bocuse d`Origa, tirisid end korraks restoraniköögist ja võistlustreeningutest välja ning vastasid kokakeemilistele küsimustele.
Juuni alguses suruge pöidlad pihku: just siis sõidab Itaaliasse Torinosse Pavel Gurjanov, et esindada Eestit maailma kokanduse kõrgliiga võistluse Bocuse d`Ori Euroopa eelvoorus. Et pääseda järgmisel aastal finaali Prantsusmaal Lyonis, kus osalevad ka Ameerika, Aasia ja Aafrika kokad, tuleb tal jõuda kahekümne võistleja hulgast kümne parema sekka.