Kolm Eesti peakokka, Pavel Gurjanov, Dmitri Haljukov ja Vladislav Djatšuk, kes kõik on tänavu seotud maailma nimekama kokandusvõistluse Bocuse d`Origa, tirisid end korraks restoraniköögist ja võistlustreeningutest välja ning vastasid kokakeemilistele küsimustele.
Tellijale
Pilk kokanduse kõrgliiga kööki
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juuni alguses suruge pöidlad pihku: just siis sõidab Itaaliasse Torinosse Pavel Gurjanov, et esindada Eestit maailma kokanduse kõrgliiga võistluse Bocuse d`Ori Euroopa eelvoorus. Et pääseda järgmisel aastal finaali Prantsusmaal Lyonis, kus osalevad ka Ameerika, Aasia ja Aafrika kokad, tuleb tal jõuda kahekümne võistleja hulgast kümne parema sekka.