Prints Harry ja Meghan Markle kinnitavad ilmselt selles maamajas tulevikus kanda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: George Rogers/SIPA/George Rogers/SIPA

Kuluaarides spekuleeritakse kuninganna Elizabeth II pulmakingitusest oma lapselapsele. Suurima tõenäosusega saab selleks olema maamaja Sandringhamis.

Prints Harry eelseisvad pulmad on terve maailma kihama pannud. Mida lähemal tähtsale päevale, seda ärevamaks muutub olukord Suurbritannia õukonnas ja ka inimeste meeltes.

Prints Harry ja südamedaam Meghan Markle on ennast küll vaikselt Kensingtoni palee valdustesse sisse seadnud, ent väga suure tõenäosusega kavatsevad ka nemad peagi elukohta vahetada, vahendab goodhousekeeping.com.

Helde südamega kuningannal on saanud nimelt traditsiooniks pereliikmetele kinnisvara jagada ning eelseisvad pulmad on taaskord hea võimalus maade jaotamiseks. Pulmade-eelsel perioodil on pea iga päev spekuleeritud kuninganna kingituse üle noortele. Suurima tõenäosusega saab selleks olema alljärgnev maja Sandringhami külas:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles