Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Juustukuningad avasid kohviku

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juustukuningate kohvik Nautica keskuses Tallinnas.
Juustukuningate kohvik Nautica keskuses Tallinnas. Foto: Tairo Lutter

Juustukuningatel on nüüd Tallinna merevärava kandis ka kohvik, mille igas toidus on rohkem või vähem tunda juustu puudutust.

Taldrikul on fondüünõus keerutamiseks hele leib, küpsetatud kartulilõigud, brokoli, paprika... Hämmastavalt muljetavaldavaks osutub nimelt kartul, ehk seepärast, et selle tagasihoidliku maitse juures tuleb sooja juustumassi maitsebukett hästi esile.

Võib-olla järgmisel korral proovida juustusuppi, võib-olla salatit – aga kindlasti jälle fondüüd, mõtlen viimast lonksu trappist-õlut rüübates. Just see, et ärile lisaks arendatakse toidukultuuri, on miski, mis Juustukuningatega kaasas käib. Ka siin, maailma esimeses Juustkuningate kohvikus. Isegi kui kuningat ennast meenutavad igapäevases äris vaid vanad legendid.

Tagasi üles