Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: kodujuustu-šokolaadi pannkoogid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig näitab ette, kuidas teha pannkooke, mis on mõnusalt kakaosed, samas mitte väga rammusad ja koos värskete marjadega ülimõnusad.

Vaja läheb:

  • 150 g kodujuustu
  • 2 muna (ikka vabalt ringijooksnud kanadelt)
  • 60 g jahu
  • suts soola
  • 25 g kakaod
  • 1 spl agaavisiirupit
  • 1 dl vett
  • Praadimiseks õli
  • Serveerimiseks maasikaid või muud meelepärast

Juhtnöörid

Tõsta kodujuust ja munad ühte kaussi kokku ning töötle saumikseriga ühtlaseks.

Lisa segule jahu, sool, kakao ning agaavisiirup ning sega ühtlaseks.

Viimasena sega juurde vesi.

Prae keskmisel kuumusel väikesed armsad pannkoogid mõlemalt poolt krõbedaks.

Tagasi üles