Toidublogija Kadri Raig näitab ette, kuidas teha pannkooke, mis on mõnusalt kakaosed, samas mitte väga rammusad ja koos värskete marjadega ülimõnusad.
Retseptisoovitus: kodujuustu-šokolaadi pannkoogid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 150 g kodujuustu
- 2 muna (ikka vabalt ringijooksnud kanadelt)
- 60 g jahu
- suts soola
- 25 g kakaod
- 1 spl agaavisiirupit
- 1 dl vett
- Praadimiseks õli
- Serveerimiseks maasikaid või muud meelepärast
Juhtnöörid
Tõsta kodujuust ja munad ühte kaussi kokku ning töötle saumikseriga ühtlaseks.
Lisa segule jahu, sool, kakao ning agaavisiirup ning sega ühtlaseks.
Viimasena sega juurde vesi.
Prae keskmisel kuumusel väikesed armsad pannkoogid mõlemalt poolt krõbedaks.