![Küpsisetort, mis on tehtud kräsupea-koogi stiilis.](http://f10.pmo.ee/Vg4VmVNPOI5GYDdRiYbOMwskX4o=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2018/05/11/7838228t1hf9e5.jpg)
Tort, olgu see siis magus või soolane, ehib igat peolauda. Nami-Nami eestvedaja Pille Petersoo pakub emadepäevaks välja kolm külmtorti, mis ei pruugi emasid köögikohustusest vabastada, kuid pere ühisjõul pole ühegi tegemine kuigi keeruline.
Tort, olgu see siis magus või soolane, ehib igat peolauda. Nami-Nami eestvedaja Pille Petersoo pakub emadepäevaks välja kolm külmtorti, mis ei pruugi emasid köögikohustusest vabastada, kuid pere ühisjõul pole ühegi tegemine kuigi keeruline.
Küpsised, kohupiim, rõõsk koor, konservvirsikud ja maasikad – kõlab täpselt nagu Eesti kodude kevad-suvise küpsisetordi klassika. Päris nii see siiski pole.
Nami-Nami kokandusportaali toimetajad eesotsas Pille Petersooga otsustasid enne kevadpühi teha tordis väikese uuenduse ja asendasid tavapärase küpsiste ja kohupiimasegu kihtidesse ladumise nende kokkusegamisega.
«Kõik edasine on juba maitse asi,» lausub ta.