Küpsetamiseks ja võileibade pakendamiseks mõeldud vahapaber garanteerib igavesti säravad kraanikausid ja segistid.
Kasulik nipp: roostevabast terasest pindu saab puhastada kemikaale kasutamata
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roostevabast terasest seadmed ja pinnad on köögis kaunid, ent paraku hakkab neilt silma iga väikseimgi sõrmejälg ja veeplekk. Üllataval kombel sobib ennekõike küpsetamiseks mõeldud õlipaber ehk vahapaber roostevabade pindade puhastamiseks ideaalselt.
Vahapaber on küpsetuspaberi kauge sugulane, olles omadustelt tugevam ja nagu nimigi ütleb — vahakihiga kaetud, vahendab today.com. Puhastatavad pinnad tuleb esmalt mikrokiust lapiga puhastada ning need seejärel vahapaberiga üle käia. Vahapaber eemaldab tõhusalt kõik veeplekid ja ka sõrmejäljed. Õlipaberist mahajääv nähtamatu kiht kaitseb aga roostevaba terast uute plekkide eest.