Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Proovi! Taimetarga spinatinipp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Pixabay

See on vaid üks mitmest võimalusest, kuidas spinatit toiduks kasutada.

Spinat tilliga

Keeta ja nõrutada või püreerida paar suuremat peotäit hakitud või purustatud toorest spinatit (või pakk külmutatud spinatit - seda siis talvel!).

Kuumutada pannil 2 sl võid või õli, lisada 2 tl kuivatatud tilli ja väheke sidrunipipart. Soovi korral ka 1-2 küünekest küüslauku. Segada juurde spinat. See maitseb nagu pesto ja sobib hästi leivamäärdeks või lisandiks mõne toidu kõrvale.

Märksõnad

Tagasi üles