Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Viis oivalist võimalust, kuidas vett maitsestada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Maitsevesi.
Maitsevesi. Foto: Cseh Ioan / PantherMedia / Scanpix

Palava ilmaga tuleb juua väga palju vett. Et see oleks lihtsam, mõnusam ja läheks lastele ka paremini peale, võid veele mõne vilja või taimega maitset anda.

Mõned maitsekooslused on eriti head. The Ymmy Life näitab videos ette, kuidas teha kodus maitsevett, mis kõigi suu vett jooksma paneb.

Tsitruselised

Pisa kannu ainult tsitruselised – laim, sidrun ja apelsin. Tambi neid puulusikaga veidi katki, lisa jääd ja vesi.

Vaarikas ja laim

Lõigu kannu laimi ja lisa vaarikaid. Purusta puulusikaga, lisa jääd ja vett.

Põldmurakas ja salvei

Hõõru salveilehti puulusikaga, lisa kannu marjad ja jää ning vala vesi peale.

Arbuus ja rosmariin

Hõõru rosmariinioksad puulusikaga veidi katki. Lisa kannu arbuusikuubikud, jää ja vesi.

Ananass ja münt

Purusta puulusikaga mündilehed, lisa ananassikuubikud jää ja vesi.

Märksõnad

Tagasi üles