Fotod: kolm müügis olevat maamaja, kus töökoht juba ootamas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Üle Eesti on maakohtades müügil nii mõnigi maja, kus tegutsev ettevõte sees. See on suurepärane võimalus maale kolida teadmises, et tööd seal leidub, kui ise vaid hakkaja oled.

1. Külalistemaja Vana-Vastseliinas Võrumaal, 75 000 eurot

Foto: KV.EE

Vana-Vastseliinas müügiks pakutavas 1960. aastal ehitatud külalistemajas saab pererahvas vajadusel ka ise sees elada ja teisi tube välja üürida. Maja saab ettevõtte ja eraelu vahel hästi ära jagada näiteks korruste kaupa. 

2. Majutusettevõte Rebäse külas Võrumaal, 149 000 eurot

Foto: KV.EE

Eramust, külalistemajast ja saunast koosnev talukompleks pakub mõnusat võimalust elada Võrumaa kaunis looduses ja sealsamas ka töökohta pidada. Kolme korrusega külalistemajas on ruumi päris lahedalt.

3. Lepistiku kool Roosiku külas Võrumaal, hind 279 000 eurot

Foto: KV.EE

Legendaarne Lepistiku kool on suurepärane koht innukale külaeluedendajale: hetkel kahe korteriga majas asub lisaks ainulaadse šokolaaditehasega õdus kohvik. Teisel korrusel saab pakkuda majutust. Korraldada saab mitmesuguseid üritusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles