Aiamaal lopsakaks visanud rabarberipõõsas kuulutab Eesti köögis suvehooaja algust. Kokaraamatusse «Lihtne ja tervislik» käepäraseid ja tervisesõbralikke retsepte üles tähendanud Sirje Rekkor ei saanud seal mööda ka rabarberist, soovitades selle vahukoorega maitsvaks vahuks lüüa või maasikatega moosiks keeta.
Tellijale
Rabarberiga algab suvi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese suure rabarberiisu vaigistab Sirje Rekkor mõne ampsu suhkrusse kastetud rabarberivarrega. «Nii juba lapsepõlvest peale,» ütleb paljudele toidukoolitustelt, kunagi Maalehe Targu Talita veergudelt ja praegu kuukirjast 60+ tuttav kokandus(aja)kirjanik.