Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kuidas õigesti šampust juua?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Wavebreakmedia ltd

Armastatud kihisev jook, millel igal tähtpäeval koht. Tegelikult pole šampuse näol tegemist mingi lihtsa joogiga. Kontrolli, kas sina tarbid šampust õigesti?

Hoia kuivas ja jahedas

Kuigi paljud pistavad šampuse automaatselt külmkappi, peaks seda hoidma kuskil kuivas ja jahedas. Kui kodus ei ole veinikeldrit, on heaks alternatiiviks näiteks mõne kapi põhi.

Serveeri koonuses

Šampuse klaasid on põhjusega koonuse kujuga. Kitsa alaosaga pokaalis säilib mull paremini ning ka maitse püsib kauem.

Serveeri magustoiduga

Šampust pakutakse üritustel sageli tervitusjoogina ning söögi kõrvale serveeritakse veini. Eksperdid seevastu soovitavad šampust maitsta magustoidu kõrvale, pakkudes sel viisil kergemat alternatiivi magusale veinile.

Allikas: Independent

Märksõnad

Tagasi üles