Kummaline õnnetus peegliga oleks peaaegu Eesti pere kodu põlema pannud (2)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärsanud aknaraam.
Kärsanud aknaraam. Foto: Kaidi Hunt

Ühel Eesti perel vedas väga: nad pääsesid napilt põlengust, mis võinuks neile maksta kodu.

Sellest, et aknalauale jäetud peeglid, klaasid ja muu taoline võib tekitada põlengu, on räägitud küll ja veel, kuid kõige hoiatavamalt mõjuvad siiski praktilised näited siitsamast meie kõrvalt.

Ühe sellise napi pääsemise elas hiljuti üle Kaidi Hundi perekond. «Nimelt juhtus meie kodus õnnelik õnnetus. Aknalauale unustatud peegel põletas aknaraami sisse korraliku augu,» kirjutab Kaidi oma sotsiaalmeediakontol.

Foto: Kaidi Hunt

Naine tunnistab samas, et on ju kuulnud küll, et peegel ja päike kokku ei sobi ja nii edasi, aga meile kõigile väga tüüpiliselt mõtles temagi, et see ei juhtu ju meiega, seejuhtub kusagil mujal kellegi teisega. 

Nüüd soovibki naine kõigile meelde tuletada, et õnnetused ei käi mööda kivisid ja kände, vaid ikka mööda inimesi. «Palun olge hoitud kallid sõbrad ja vaadake üle, et prillid, peeglid ja ka kristallid ei oleks päikese ulatuses, ei autos, kodus või ei tea kus veel,» ütleb ta.

Naine tõdeb, et hoolimata koledast põletusjäljest plastikust aknaraamil läks neil sel korral veel väga õnnelikult, keegi ei saanud isegi viga mitte. «Aga oleksime võinud oma kodust ilma jääda... Edasi mõelda ei tahagi,» ütleb ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles