Fotod: korterid äsja valminud ja täna põlema süttinud Volta Loftides (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Täna Kalamajas põlema süttinud uusarendus Volta Loftid on üks viimaste aastate silmapaistvamaid. Majja kavandatud korterid on tõeliselt suurejoonelised.

Volta Loftide maja on kodulehe andmeil valmis ja elanikud oleksid enne tänast põlengut saanud sisse kolida juba suvel.

Majas on trendikad loft-stiilis korterid, mis rajatud Kalamajas asuvasse vanasse masinatehasesse. Kortereid ilmestavad kõrged, kuni 4,7 meetrini ulatuvad laed ja maast laeni kõrguvad aknad. Korterites on sisekorrused ja vaated merele ning linnale.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Paljude loftide juurde kuuluvad kas rõdud või terrassid, mõne juurde ka eriti luksuslik katuseterrass. Terrasse on võimalik korteritele lisaks juurde osta. 

Sisearhitektuuri on palju kiidetud: see kombineerib industriaalset lähenemist elegantsiga, tulemuseks peaks tegijate sõnul olema ajatult stiilne kodu. Korterite ostjad said valida nelja siseviimstluspaketi vahel.

Foto: KV.EE

Kaasaegse lahendusena on kortermajja kavandatud möbleeritud ja läbimõeldult sisustatud fuajee. Autodele on majasisene ilmastikukindel garaaž.

Volta kvartali juurde, kus Volta Loftide maja asub, kuulub kõrghaljastatud promenaad, laste mänguväljakud ja autovaba sisehoov.

Foto: KV.EE

Korteritel on alumiiniumaknad, soojustagastusega ventilatsioon ja jahutussüsteem. 

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles