Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2018/06/22/7914858t1h06ee.jpg)
Toitumisnõustaja Erik Orgu jagab jaaniks retsepti neile, kes ei soovi end sel aastal ülesöömise tõttu halvasti tunda.
Koostisosad:
- 230 g virsikut
- 160 g nahata kanakintsu
- 3 tl extra virgin oliiviõli
- 95 g kurki
- 30 g jääsalatit
- 95 g tomatit
- Must pipar
- Sool
- Tšillimaitseaine
- Värske koriander
- Petersell
Valmistamisõpetus
Riivi sidrunikoor, haki koriander peeneks ja sega soola, pipra, õli ning tšillimaitseainega, eralda 1/3 marinaadi.
Marineeri kana 2/3 marinaadis õhukindlas anumas vähemalt 1 tund ja siis küpseta ajus 200 kraadi juures grill režiimil 20 minutit või grilli tulel kuni valmis. Kui kana on valmis siis sega see 1/3 marinaadiga.
Senikaua tükelda jääsalat, kurk, virsik ja tomat ning haki koriander, sega kõik salatiks, maitsesta soolaga.
Serveeri grillkana salatiga.