Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Õhtune retseptisoovitus: grillitud tomatid kooriksaial

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Marina Lohk
Copy
Artikli foto
Foto: santa maria

6 tomatit


2 kooriksaia


palsamiveiniäädikat


kivisoola


pipart


Parmesani juustu


oliiviõli

Kuumuta grillpannil oliiviõli ning küpseta sellel 0,5 cm paksuseid tomativiile, kuni tomatid on saanud kaunid pruunid triibud.

Rösti kergelt leivaviilud ning aseta neile grillitud tomativiilud, piserdades neid kergelt oliiviõli ning palsamiveiniäädikaga.

Seejärel maitsesta pipra ja soolaga. Lõika kaunistuseks peale õhukesed parmesani laastud.

Selle retsepti järgi on valminud toit kokasaates «Parim maitse».

Allikas: www.santamaria.ee.

Märksõnad

Tagasi üles