«Nadja koogid» on tordimeistri esimene päris enda raamat, kus mängivad olulist osa Anni Arro toetus raamatu koostajana ja Sandra Urvak kõigi raamatus esitletud kookide ja tortide jäädvustajana pildiliselt. Kogemust raamatu valmimisel kaasalöömisel on telekokal siiski ka varasemast, kuid siis olid rollid teised.
Kui toona oli tema omamoodi abiks ja nõuks Anni raamatute valmimisel, siis nüüd aitas Anni hoopis teda. Inspireeriva raamatu järelsõnas avaldab tordivõluriks kutsutud Nadja isegi imestust, et 60. aastatesse jõudnuna on tal tärganud justkui uus elu: oma raamat, teleesinemised ja koolitused.
Raamatukaante vahele jõudnud kookidest enamik pärineb kirju eluteega Nadja aastatepikkustest kogemustest ja katsetamistest, kuid niisamuti leidub raamatus haruldasi retsepte möödunud sajandi alguses sealsamas kunstigalerii hoones tegutsenud kohviku Waldmann menüüst. Need retseptid on tänaseks veidi siiski muutunud, kuna tegelikult täpseid retsepte pole säilinud ja võimalusedki on tänapäeval teised.
«Üks ühele retsepte pole säilinud - see oli firma saladus. Vanasti ei pandud retsepte kirja, pagar või kondiiter teadis neid peast. Waldmanni koogi oleme ise tuletanud erinevate ülestähenduste abil, nii-öelda ürikutest, mida oleme uurinud, et teada saada, mida seal kohvikus tehti,» jutustas kohviku Komeet perenaine ja Nadja raamatu eestvedaja Anni Arro.
Raamatu vanim tort kannab nime Epp Maria Galerii Waldmanni tort ja selle algupärast varianti sai maitsta tõenäoliselt siis aastatel 1918-1944, mil kohvik Haapsalus tegutses. Anni sõnul olevat kohvikul ka vähemalt üks külastaja, kes armastas kohvikus käia selle esimesel eluajal ja kes nüüd oma rõõmuks ja südame soojenduseks võib nüüd leida menüüst sarnaseid hõrgutisi.