Toidublogija Kadri Raig soovitab dipikastet, mis sobib näiteks salati peale, aga ka köögiviljadele, võileivale mahlasuse andmiseks või kasvõi keedukartulite juurde.
Retseptisoovitus: toorjuustu-tomatidipp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- 100 g maitsestamata toorjuustu
- 100 g küpseid tomateid (kasutasin erivärvilisi kirsstomateid)
- Korralik peotäis basiiliku ja rukolalehti
- 0,5 tl värskelt jahvatatud pipart
- Maitse järgi soola
Säti tomatid kõrgemasse kaussi ja surista saumikseriga püreeks.
Lisa neile toorjuust ning pulseeri kõik ühtlaseks.
Viimasena haki peenelt sisse ürdid ning maitsesta soola-pipraga.