Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retseptisoovitus: toorjuustu-tomatidipp

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Kadri Raig

Toidublogija Kadri Raig soovitab dipikastet, mis sobib näiteks salati peale, aga ka köögiviljadele, võileivale mahlasuse andmiseks või kasvõi keedukartulite juurde.

Vaja läheb:

  • 100 g maitsestamata toorjuustu
  • 100 g küpseid tomateid (kasutasin erivärvilisi kirsstomateid)
  • Korralik peotäis basiiliku ja rukolalehti
  • 0,5 tl värskelt jahvatatud pipart
  • Maitse järgi soola

Säti tomatid kõrgemasse kaussi ja surista saumikseriga püreeks.

Lisa neile toorjuust ning pulseeri kõik ühtlaseks.

Viimasena haki peenelt sisse ürdid ning maitsesta soola-pipraga.

Tagasi üles