Fotod: kiire pilguheit Leonardo DiCaprio muljetavaldavasse kinnisvaraportfelli

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: realestate.com.au

Leonardo DiCaprio oskab lisaks headele filmirollidele valida ka pilkupüüdvaid kinnisvaraobjekte.

Hollywoodi näitleja kinnisvaraportfell täieneb pidevalt. Keskkonnaaktivistist näitleja orienteerub oskuslikult kinnisvaramaastikul ning teeb ostuostust langetades alati teadliku valiku. Mehe viimaste vägitükkide seast leiab muuseas plaani rajada isiklik ökosaar Lõuna-Ameerika saarestikus.

DiCaprio värskeimaks ostuks on aga see Malibu villa, millele näitleja 4,17 miljoni euro eest tänavu käpa peale pani. Villa kuulus varasemalt muusikule arstistinimega Moby.

Foto: realestate.com.au

Allolev villakompleks on aga DiCaprio valdustes olnud juba 1990. aastatest saati. Mehe südameasjaks on kõik need aastad olnud villa renoveerimine ning asjatundlik mees on sellega kahtlemata hästi hakkama saanud. Kompleksi väärtuseks hinnatakse tänasel päeval ligi 31,5 miljonit eurot.

Foto: realestate.com.au

Loodusearmastajast DiCaprio kinnisvaraportfellist ei puudu ka omaette privaatsaar. Belize riigi rannikuvetes hulpiva Blackadore Caye-nimelise saarekese skooris DiCaprio endale aastal 2005, mil maksis selle eest ühtekokku 1,49 miljonit eurot.

Foto: realestate.com.au

DiCaprio on oma kinnisvaraportfelli täiendanud ka kahe New Yorgis asuva ökokorteri võrra. Luksuslike korterite eest käis DiCaprio aastal 2008 koguni 10 miljonit eurot välja.

Foto: realestate.com.au

Kinnisvarahai portfellist leiab ka Palm Springsis oleva üürikorteri, mille eest Hollywoodi täht 3191 eurot päevas küsib. Ööd DiCaprio villas saab soovi korral broneerida SIIN.

Foto: theloop.ca
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles